Van werkstress naar werksucces voor alle hardwerkende medewerkers van Nederland

Stresstriggers

Wat is stress

Stress maakt dat jouw lichaam en brein gebrekkig functioneren. Bij het ervaren van stress zijn delen van je brein inactief. Dat is te zien op EEG-scans. Stress werkt negatief door in alle lichaamsfuncties. Daarom presteer jij niet optimaal en duurzaam als je stress ervaart. Sta je steeds bloot aan stress, dan levert je dat uiteindelijk een oververmoeid lichaam en brein in disbalans op.

Mensen kennen drie primaire stressreacties: vechten, vluchten en bevriezen. In elke situatie en bij iedere persoon die jij als vijandig ervaart, verval je in een van deze drie reacties.

Neem contact op
shape

Stresstriggers

Jouw lichaam en geest functioneren verminderd bij stress. Toch staan mensen in de westerse wereld gemiddeld 70% van de dag in de stress-stand. Dat zorgt voor verminderende prestaties, zoals:

  • blessures
  • faalangst
  • spierspanningen
  • energie- en focusverlies
  • negatieve gedachten
  • ongewenst gedrag

Niets levert per definitie stress op, het is jouw eigen interpretatie op de situatie die stress veroorzaakt.

 

shape

Stressvrij met Ballance Performance

Met onze aanpak lossen we stresstriggers in jouw brein op, zodat je in elke situatie stressvrij functioneert. Het streven is om minimaal 90% van de dag in de ontspannen stand te zijn. Het effect? Meer focus, ontspanning, energie en betere prestaties.

Met Ballance Performance los je al jouw triggers van stress op. Het is écht mogelijk om je in elke situatie en met elke persoon waarvan je eerder gestrest raakte, weer je ontspannen zelf te zijn. Dat doen we door rond die situatie of persoon de beide hersenhelften weer met elkaar in verbinding te brengen. Hierdoor halen we de stresstrigger uit jouw brein. Deze trigger kan dan niet meer geactiveerd worden.

shape

‘Ballance Performance, super bedankt!’

Door Ballance Performance stond ik, na fysieke en mentale uitputting, al binnen enkele weken weer op de padelbaan en heb ik weer zin om aan mijn topsport doel te werken. Deze methode is een grote toevoeging voor de gehele maatschappij. Ballance nogmaals super bedankt.

Bram Meijer, vier keer Nederlands kampioen Padel