Van werkstress naar werksucces voor alle hardwerkende medewerkers van Nederland

Beter presteren en minder stress

Optimaal presteren en duurzaam succes is jouw keuze vanaf NU

Je dromen zijn duidelijk, je doelen helder. Jij weet als geen ander wat je te doen staat en waarom dat belangrijk is. Hoe je het moet doen, dat weet je. Toch slaag je er niet in jouw doel te realiseren. Harder werken en trainen blijkt niet genoeg. Met ijzeren discipline en sterke wilskracht probeer je het al zo lang. Maar ergens onderweg blijf je steken. Voor jou is er Ballance Performance.

Neem contact op
shape

Effect met Ballance Performance

Klassieke sportpsychologie en mental coaching richten zich op het ‘groene’ en bewuste deel van het brein. Met inzicht en wilskracht probeer je jouw ongewenste gedragspatronen te doorbreken. Wetenschappelijke inzichten over gedragsverandering en werking van het brein tonen dat deze aanpak verouderd en omslachtig is.

Ballance ontwikkelde de Ballance Performance methodiek: een unieke, meetbare en wetenschappelijke methode met een bewezen succesratio van meer dan 96%. Met onze aanpak gaan we aan de slag met de oorzaak van jouw belemmerende patronen en buigen wij elke belemmerende overtuiging in jouw onderbewuste brein om naar een ondersteunende overtuiging. Zo verbeter jij jouw prestaties met enorme sprongen.

 

shape

Haal het optimale uit jezelf!

Ballance Performance is er speciaal voor mensen die continue onder hoge druk presteren. Wil jij graag minder stress, méér energie en jouw prestaties moeiteloos leveren? Neem dan contact met ons op.

Wil jij aan de slag met jezelf en onderstaande zaken? Dan is Ballance Performance iets voor jou!

● Verhelpen van faalangsten
● Optimaliseren van zelfvertrouwen
● Verbeteren van relaties met jezelf en anderen
● Wegnemen van belemmerende gedachten
● Verlossen van trauma’s en stresspatronen
● Oplossen van vermoeidheidsklachten
● Loslaten van verslavingen

Neem contact op